З Днем Збройних Сил України
  • Коментарі запису:0 коментарів

День Збройних Сил України — це свято на честь тих, хто нині захищає територію нашої країни, забезпечує обороноспроможність Української держави. Це свято хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу та звитязі яких, ми можемо почуватися у безпеці .

Доблесть і честь солдатів і офіцерів – в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн – надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук. У цей День лунали привітання на адресу наших славних військовослужбовців, ветеранів і новобранців, а саме головне вітання татусям учнів 4-Б класу, які в цей час бережуть нас від ворожої агресії.

«6 грудня в 4-Б класі пройшло дуже насичено. Каріна і Уляна виготовили обереги-ангели в патріотичних кольорах для захисту татусів наших однокласників. Також дівчатка нашого класу приготували вітальні листівки «Повертайтеся живими!».

Наша вчителька провела нам бесіду про День Збройних Сил і важливість нашої дитячої допомоги нашим захисникам. Після бесіди ми виготовили 3 плакати. Кожен з дітей написав побажання на сердечку нашим воїнам і прикріпили на плакат.

Усі ми ( з допомогою наших батьків) принесли їжу, побутову хімію, теплі речі, медикаменти і розклали у 3 коробки, для кожного татуся. Ми передали мамам наші посилки, а вони відправлять на фронт до татків трьох наших однокласників.

Ми той фронт, який допомогає нашим воїнам боротись, бо вони знають, що їх люблять і чекають.»

Злата Черевашенко і Сінько Каріна

Вами захоплюється весь світ і пишаються українці! Ви — наші захисники й захисниці, що не бояться ворога, а сміливо дають йому відсіч. З Днем ЗСУ!

Класний керівник 4-Б класу Дрозд Інна Володимирівна

Залишити відповідь