100 днів у школі
  • Коментарі запису:0 коментарів

Як швидко час біжить,
Його не зупинить.
Вчора тільки в перший клас прийшли,
А вже цілих 100 днів пройшли!

100 днів – це мало чи багато? У 1-Б класі Волочиського НВК були різні відповіді діток на це запитання. Весь шкільний день був приурочений темі «100 днів у школі» Незважаючи на тривогу,  ми з нашими першокласниками провели дуже цікавий, пізнавальний, насичений цікавинками навчальний день. 

Уроки проходили в інтегрованій формі у вигляді мандрівки по різних зупинках. Першою зупинкою була «Шкільні правила» Дітки продемонстрували свої знання правил поведінки у школі наступним чином: плескали у долоньки, якщо погоджувались із правилом, а якщо ні – тупали ніжками.

Другою сходинкою подорожі була зупинка «Казкове читання». Знання казок у моїх малюків відмінне. Казки всі відгадано, позитивні емоції отримано. 

Наступна зупинка не змусила довго чекати, адже там чекали завдання з улюбленого предмету школяриків із 1-Б. «Смачна математика»  запропонувала завдання об’єднати смачні частинки кексиків, де на смачній частинці був приклад, а на стаканчику відповідь. І з цим завданням мої розумники впорались бездоганно!.

Групова робота моїм першокласникам дуже сподобалась. Свою ерудованість і здруженість вони продемонстрували на наступних двох зупинках. На зупинці «Мовне будівництво»  кожна група діток визначали кількість складів у словах, а на «Цей чудовий світ» розділяли картинки на дві групи «Жива природа» та «Нежива природа».

Найрухливішою і не менш улюбленою була зупинка «Весела фізкультура», на якій дітки розім’яли свої м’язи, щоб продовжити нашу подорож і бути завжди здоровими.

Останньою зупинкою нашої подорожі була «Умілі рученята». На ній дітки проявили не тільки свої мистецькі вміння, а й любов до рідної України. Кожна дитина створювала квітку-оберіг і в кінцевому результаті 1-Б сплів віночок, що захищатиме нашу країну від усього лихого.

На цьому подорож діток не закінчилась. Цікаве продовження сотого дня навчання чекало їх на групі продовженого дня. Дітки разом із Юлією Анатоліївною виготовляли окуляри у вигляді числа 100, провели фотосесію.

Родзинкою завершення  навчального дня стала екскурсія до шкільного музею. Для діток важливо знати історію свого закладу, гордість закладу, також їх мотивуватиме те, що, якщо у навчанні прикладати зусилля, то і кожен з них може стати гордістю та зразком для наслідування для майбутніх поколінь. Дякуємо організаторам та екскурсоводам за цікаву екскурсію.

  Мені, як вчителю дуже приємно працювати з моїми дітками. Вірю, що кожен з них отримав велику кількість позитивних емоцій та знань,  це ще більше сприятиме бажанню навчатись. 1-Б клас – мої розумники!

Класний керівник 1-Б класу Дрозд Інна Володимирівна

Залишити відповідь