Зустріч випускників 2024 «В єдності-сила»
  • Коментарі запису:0 коментарів

За останніх 3 роки, коли країна знаходиться у стані війні, ми, як ніколи, зрозуміли, що треба триматися разом і не ніколи не шкодувати час для зустрічей з рідними та близькими. Тому що спогади –це єдине, що не можна відібрати в людини. Зустріч з однокласниками завжди повертає нас у ті незабутні роки юності, які ми так бережемо в пам’яті. І скільки б років не минуло, мить зустрічі завжди щемлива й хвилююча. Крім того, мета зустріч-зібрати благодійні кошти на підтримку ЗСУ.

15 червня 2024 року НВК відчинив двері для тих, хто назавжди залишиться частиною історії закладу, для тих, хто не цурається минулого і готовий прийти на допомогу старим друзям. Зустріч випускників ювілейних 1994, 1999, 2004, 2009, 2014, 2019 років.

Хвилювання, несподівані зустрічі, класні керівники на порозі школи. Школа наповнювалася голосами дорослих людей, які, стримуючи емоції, ставали школярами. Перші «привіт», «100 років не бачилися», «ти не змінилася» ітп. Злагоджена команда працювала для того, щоб випускники почувалися якнайкраще. Координатори, педагоги-організатори розмістили гостей в кабінетах, яких вони навчалися. Для тих, хто не зміг бути присутнім  у закладі, але хотів долучитися, були також створені усі умови: дистанційно міг доєднатися кожен охочий.

Потім усі по черзі змогли відвідати екскурсію у музеї НВК. Юні екскурсоводи Олійник Софія,  Кузьмова Дар’я,  Галас Вероніка та Кордунович Карина радо допомогли їм у цьому. Екскурсія тривала лише 20 хвилин, але скільки було згадано забутого, дознано нового.

Актова зала зібрала усіх випускників, Галас Вероніка, Олійник Софія, Кордунович Каріна-ведучі урочистості, розпочали захід. Цьогорічна  зустріч особливо щемлива,  вона була  приурочена     нашим випускникам-героям, які мужньо та невпинно боронять Україну заради нашого  майбутнього. Щодня , ризикуючи своїм життям, вони дарують нам  життя під мирним небом у вільній  та незалежній державі. Не було традиційного внесення короваю, тому що нагальніше зараз кожну гривню перетворити у допомогу і підтримку воїнів-героїв, наших випускників .

Хвилиною мовчання вшанували тих вчителів та випускників, хто вже ніколи не зможе бути присутнім у цій залі. Не змогли не згадати про відомого на всю Україну Максима Отінова (позивний “ Тор”). 33-річний молодший сержант, розвідник Максим Отінов, відомий за позивним «ТОР», загинув 23 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Оріхівському напрямку — Роботиному.

Директор Ревуцький В.В. привітав усіх присутніх та наголосив, що ми повинні об’єднатися задля нашої перемоги, і не забувати допомагати тим, завдяки кому маємо можливість зустрічатися.

Зі сцени лунали патріотичні пісні у виконанні учнів та вчителів,  з особливим щемом випускники дивилися на своїх дітей, які зараз навчаються у стінах рідного комплексу.

Класний керівник 11-Б класу 2014 року випуску Юля Григорівна згадувала про свого учня Гоцанюка Назара, який повернувся з Польщі у 2022 році, щоб боронити кордони нашої держави. Випускники 11-А класу 2014 року поділилися з нами інформацією про однокласника Віталія Стокалюка. Було продемонстровано  відеоподяка від нього за збір, який провели однокласники. Особливо щемливим був момент, коли на сцену був запрошений випускник 2019 року Петровський Андрій, який після поранення повернувся додому і проходить реабілітацію. До присутніх звернулася класний керівник 11-А класу 2014 року Ткачук Світлана Василівна.

Далі на сцену запросили випускників усіх ювілейних років, щоб вони поділилися враженнями. Усі відмітили те, що діти зараз співають зовсім інші пісні, їхнє дитинство забрала війна. Дівчата та хлопці подякували організаторам за чудовий захід та можливість зібратися та повернутися в дитинство. Класні керівники, які піднялися на сцену, побажали своїм вихованцям спокійних днів та ночей,  мирного неба.

Разом нам вдалося зібрати 110 842 тисячі гривень. Дякуємо за ваші щирі серця та непохитну віру у нашу перемогу!

Ось так пройшла ще одна зустріч випускників. Дорогі наші вихованці, не забувайте, що школа-це місце, де вас чекають і люблять. Тому ніколи не забувайте хто ми, чиїх батьків діти та звідки наше коріння. 

До наступних зустрічей!

Запрошуємо до перегляду фрагментів зустрічей!

Залишити відповідь